روایت سردار سلیمانی از نقش بسیج در مقابله و مهار کرونا

رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت: سازمان بسیج مستضعفین با وزارت نیرو توافق کرده تا ۳ سال آینده به ۷۲۰۰ روستای فاقد آب آشامیدنی با استفاده ار ظرفیت گروه‌های جهادی کار آبرسانی را به سرانجام برساند.

به گزارش مشرق، سردار غلامرضا سلیمانی رئیس سازمان بسیج مستضعفین در مراسم آغاز عملیات اجرایی طرح های آبرسانی به روستاهای کشور با بیان اینکه همزمان با میلاد امیرالمومنین حضرت علی(ع)، آبرسانی به ۱۱۰ روستا از مجموع روستاهایی که در این طرح باید آبرسانی شوند، آغاز شده است، اظهار داشت: ساکنان تمام روستاهایی که اکنون کار آبرسانی به آنان آغاز می شود تا قبل از تابستان سال آینده از نعمت آب شرب بهداشتی برخوردار خواهند شد.

وی با اشاره به اینکه بسیج انتفاعی از فعالیت‌های آبرسانی در روستاهای کشور ندارد، تاکید کرد: آبرسانی به روستاهای کشور به شکل کاملا جهادی و با بهره گیری از توان مهندسی و فنی گروه های جهادی و داوطلبان بسیجی انجام می شود و بسیج هیچ انتفاع مادی از اجرای این پروژه ها ندارد.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت: تلاش داریم با همان روحیه‌ای که در دوران دفاع مقدس به مردم خدمت کردیم، این روحیه را در آبرسانی به مناطق محروم متجلی کنیم.

سردار سلیمانی، افزود: توجه به  تامین آب کشاورزی، تولید محصولات کشاورزی و راهبردی و سایر موضوعات در هماهنگی با دولت، انجام خواهد شد و اکنون با دولت در حال توافق هستیم که در این عرصه و در موضوعاتی که دولت نیازمند نقش آفرینی سازمان یافته و مردمی برای پیشبرد امور است درامتداد مسئولیت دستگاه هایی که مسئول هستند به انجام برسانیم.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین، با تاکید بر اینکه این سازمان در راستای هم‌افزایی با دستگاه‌های دولتی طرح‌های خود را اجرا می‌کند، اظهار داشت: ما در عرض دستگاه‌های دولتی فعالیت نمی‌کنیم بلکه، در طول دستگاه‌ها کار می‌کنیم اما آمادگی داریم که متجلی کننده حضور گروه‌های جهادی و جوانان و بهره‌گیری از این توان برای کمک به دستگاه‌های خدمت‌گذاری که جهادی کار می‌کنند هستیم.

وی با اشاره به اجرای طرح‌های محرو میت‌زدا در استان زنجان فزود: دراستان زنجان با حمایت نماینده ولی فقیه در استان، استاندار، نمایندگان مردم در مجلس و سپاه استان، ۶۰۳ پروژه در حوزه‌های محرومیت‌زدایی و پیشرفت و سازندگی به بهره‌برداری رسید و این طرح‌ها اکنون آماده استفاده مردم هستند.

سردار سلیمانی اضافه کرد: علاوه بر طرح‌های به بهره برداری رسیده، ۱۱۰۰ پروژه  محرومیت زدایی نیز در استان آغاز خواهد شد که بخشی از روستاهای که آب شرب آن‌ها تامین می‌شود در دل این پروژه‌ها قرار ارند. این حجم قابل قبولی است گرچه مردم شایسته دریافت خدمات بهتر و بیشتری هستند.

وی با اشاره به اینکه انتقال فرهنگ جهادی به نقاط محروم و ایجاد علاقه برای رفع محرومیت از مناطق کمتر توسعه یافته یکی از ارزش‌های اجرای طح‌های جهادی محرومیت‌زدا است، گفت: ذیل خدماتی که در قالب اردوهای جهادی در مناطق محروم انجام می‌شود، انتقال فرهنگی که برای ساختن کشور منتقل می شود بسیار مهم است. این انتقال فرهنگ در راستای تحقق بیانیه گام دوم انقلاب است.

سلیمانی اضافه کرد: تلاش می‌کنیم الگوی جمهوری اسلامی و تحقق دولت اسلامی از سوی ملت ایران محقق و این الگو به جهان اسلام و بشریت منتقل شود تا تاثیر شگرف و عمیق خود را بر جای بگذارد. این موضوع فرصت بسیار ارزشمندی برای کسانی است که می‌خواهند به ملت ایران خدمت کنند. این فرصت ها در برخی مقاطع تاریخی یک ملت یک بار تکرار می‌شود که این فرصت اکنون ایجاد شده است.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین افزود: جوانان دانشجو و دانش‌آموزی که دل در گرو حل مشکلات مردم، دارند و می‌خواهند مسئله محرومیت را برطرف کنند به گروه‌های جهادی بپیوندند و کار را شروع کنند. دولت برنامه های وسیعی را  برای نقش آفرینی  این گروه‌ها آماده کرده است تا از آنان به خوبی استفاده شود.

سردار سلیمانی تاکید کرد: برای اجرای برنامه های جهادی نیازمند نظم سازمان یافته هستیم و از این رو، به شکل هدفمند و منظم از توان نیروهای فنی و مهندسین جوان تربیت یافته در دانشگاه های کشور استفاده خواهد شد.

منبع: فارس

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 1
  • IR ۱۳:۰۱ - ۱۴۰۰/۱۱/۲۵
    0 0
    سوال اصلی این است این آبررسانی از کدام منبع قراره تامین بشه .....حق تالاب ها و محیط زیست یا آب اقیانوس هند .....تنها اگر دوم باشه حمایتت میکنیم .....از اونجای که احتمال تمام شدن آب اقیانوس یا شور شدنش خیلی کمه میتونی هرچقدر میخواهی طرحت را گسترش بدی تا توجیه اقتصادی هم پیدا کنه.....

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس